Tawasta Oy on tuottanut asiakkailleen avoimen lähdekoodin ratkaisuja vuodesta 2004.

Tehokas tiimimme tarjoaa tietotaitoa ja toimivia järjestelmiä asiakkaidemme käyttöön nopeasti ja vaivatta. Kaikki ratkaisumme ovat kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita selainpohjaisia järjestelmiä, joilla pyritään kattamaan asiakkaan kaikki tarpeet. Palveluihimme sisältyy osaava tukipalvelu, joka opastaa järjestelmän käytössä ja ratkaisee ongelmat nopeasti.

Ratkaisujamme

Kehittämästämme Futural-tuoteperheestä löytyy ratkaisu organisaation toiminnanohjaukseen, oli kyseessä sitten pk-yritys, järjestö tai oppilaitos. Futural-ratkaisut perustuvat avoimen lähdekoodin Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään ja ne on muokattu Suomen toimintaympäristöön sopiviksi.

Kaikki järjestelmät voidaan tuottaa yhtenäisenä pakettina tai erillisinä palveluina. Ratkaisumme ovat integroitavissa muihin järjestelmiin. Integroidut oppimisratkaisut tuotetaan yhdessä Mediamaisteri Oy:n tukipalvelujen kanssa. Pääkäyttäjien neuvontapalvelu vastaa asiakkaillemme nopeasti ja ammattitaidolla. Palvelumme ja tuotteemme ovatkin ennen kaikkea asiakaslähtöisesti suunniteltuja todelliset tarpeet huomioiden.