Tawastan ja Hämeen Ammatti-instituutin yhteistyönä kehittämä ammatillisen oppimisen ekosysteemi on valittu finalistiksi vuoden parasta suomalaista e-oppimisratkaisua etsivässä eEemeli-kilpailussa.


Ammatillisen oppimisen ekosysteemi kokoaa yhteen opiskelijan opintopolkua tukevan verkoston toimijat, joiden pitää pystyä jakamaan tietoa ja seuraamaan opiskelijan etenemistä. Ekosysteemin keskiössä on opiskelija, joka voi edetä omaan tahtiinsa ilman että yksilöllisten polkujen seuraaminen kuormittaa kohtuuttomasti opettajia ja muuta henkilökuntaa. Reaaliaikainen tilannekuva mahdollistaa varhaisen puuttumisen ja opiskelijan ohjaamisen oikeille raiteille ajoissa. Oppiminen rakentuu ePerusteille ja yhteisesti sovituille toimintamalleille, joten se tarjoaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden tasalaatuiseen opetukseen yksilöllisellä opintopolulla.


Ekosysteemi rakentuu Futural Edu -tuotteelle. Se on muotoiltu käyttäjiä kuunnellen toimimaan päivittäisenä työvälineenä sekä opiskelijalle että häntä ohjaavalle opetushenkilöstölle.


Tawasta on kolmatta kertaa eEemelin loppukilpailussa. Vuonna 2014 Futurality-simulaatio oli finalistina ja vuonna 2018 Futural Skills voitti vuoden e-oppimisratkaisupalkinnon.


Jos kiinnostuit Futural-tuoteperheen oppimisratkaisuista, ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva kokonaisuus!