Tawastan ja Hämeen Ammatti-instituutin yhteistyönä kehittämä ammatillisen oppimisen ekosysteemi on valittu finalistiksi vuoden parasta suomalaista e-oppimisratkaisua etsivässä eEemeli-kilpailussa.


Ammatillisen oppimisen ekosysteemi kokoaa yhteen opiskelijan opintopolkua tukevan verkoston toimijat, joiden pitää pystyä jakamaan tietoa ja seuraamaan opiskelijan etenemistä. Ekosysteemin keskiössä on opiskelija, joka voi edetä omaan tahtiinsa ilman että yksilöllisten polkujen seuraaminen kuormittaa kohtuuttomasti opettajia ja muuta henkilökuntaa. Reaaliaikainen tilannekuva mahdollistaa varhaisen puuttumisen ja opiskelijan ohjaamisen oikeille raiteille ajoissa. Oppiminen rakentuu ePerusteille ja yhteisesti sovituille toimintamalleille, joten se tarjoaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden tasalaatuiseen opetukseen yksilöllisellä opintopolulla.


Ekosysteemi rakentuu Futural Edu -tuotteelle. Se on muotoiltu käyttäjiä kuunnellen toimimaan päivittäisenä työvälineenä sekä opiskelijalle että häntä ohjaavalle opetushenkilöstölle.


Tawasta on kolmatta kertaa eEemelin loppukilpailussa. Vuonna 2014 Futurality-simulaatio oli finalistina ja vuonna 2018 Futural Skills voitti vuoden e-oppimisratkaisupalkinnon.


Jos kiinnostuit Futural-tuoteperheen oppimisratkaisuista, ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva kokonaisuus!

Futural.fi -sivuilla on käynnistynyt blogi, jossa kerrotaan Futural-tuoteperheen tuotteista ja järjestelmiin ja niiden hankintoihin liittyvistä teemoista. Blogissa pohditaan mm., miksi käyttäjien kysymykset ovat hyviä ja annetaan vinkkejä onnistuneeseen ERP-hankintaan.

Futural.fi -sivuilta löytyy nyt käyttöohjeiden lisäksi myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. FAQ-osioon kokoamme vinkkejä hankaliin tilanteisiin ja usein toistuviin ongelmiin.

Tawastan Futural-tuoteperhe antaa välineet kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen niin yrityksille, yhdistyksille kuin oppilaitoksillekin. Futural-järjestelmät perustuvat avoimen lähdekoodin Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään ja mahdollistavat monipuolisten kokonaisuuksien hallinnan yhdellä välineellä.

Futural ERP-toiminnoista yritys voi sopivan kokonaisuuden esimerkiksi myynnin, materiaalinhallinnan, valmistuksen ja projektinhallinnan toiminnoista ja hallita samalla järjestelmällä myös verkkokauppaa, sähköpostimarkkinointia ja web-sivujaan.

Futural Societyn avulla yhdistyksen jäsenrekisteri, asiakkaat ja yhteistyökumppanit pysyvät hallinnassa reaaliaikaisesti yhdessä järjestelmässä. Siellä voidaan myös hallinnoida koulutustoimintaa ja koostaa yhdistyksen toimintaan liittyvien asiantuntijoiden osaamista, kiinnostuksen aiheita ja kokemuksia.

Oppimisen ja koulutuksen tarpeita palvelevat Futural Skills ja Futural Edu. Futural Skills on opiskelijakeskeinen työväline, joka paloittelee osaamisen kehittymissuunnitelman visuaalisesti isoista kokonaisuuksista pienempiin, seurattaviin osiin. Futural Edu on taas on järjestelmä pienen/keskikokoisen oppilaitos- tai koulutustoiminnan hallinnointiin.