Digitalisaation lisääntyessä oppimisessa kerätään paljon tietoa, jota voitaisiin hyödyntää nykyistä paljon laajemmin opiskelijan, opettajan ja oppilaitoksen toiminnassa. Suomen eOppimiskeskus ry on julkaissut Leena Vainion laatiman Oppimisanalytiikan askeleet kouluissa-raporttin, joka valottaa oppimisanalytiikkaa monesta näkökulmasta. Raportissa selvitetään mistä lähtökohdista oppimisanalytiikkaa oppilaitoksissa kehitetään ja hyödynnetään, millaisia työkaluja eri tekniset oppimisympäristöt ja erilliset oppimisanalytiikkaohjelmat tarjoavat ja millaisia haasteita työkaluihin liittyy.

Raportissa on mukana myös Futural Skills. Pääset tutustustumaan tarkemmin Futural Skills-järjestelmään täältä.

Futural Skills on esillä 10.-11.10. Mindtrek-konferenssissa kansainvälisessä seurassa. Jos et ehtinyt paikalle, löydät Karoliina Nisulan konferenssipuheenvuoron täältä.

mindtrek kollaasi

Kiinnostaako avoin lähdekoodi ja asiakaspalvelu? Onko sinulla jo kokemusta php:sta, Pythonista ja LAMPista?  Oletko oma-aloitteinen ja oppimaan uutta?
Haemme Hämeenlinnan toimistoon harjoittelijaa ja/tai lopputyön tekijää kasvamaan osaksi tiimiämme Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän kehittämis-, projekti- sekä tukipalvelutehtäviin.  Lue lisää toimenkuvasta ja lähetä hakemus jo tänään!