Keskusvoitelujärjestelmiä ja kierukkavaihteita maahantuova Qtec Engineering Oy on käyttänyt Odoo-toiminnanohjausjärjestelmää noin neljä vuotta. Viime keväänä toiminta päivitettiin Odoo 10-version päällä toimivaan Futural ERP-järjestelmään.”Arvostamme erityisesti joustavuutta”, sanoo Qtecin Marko Sorvamaa. ”Sekä Odoo että yhteistyökumppanit Tawastalla toimivat hyvin meidän tarpeisiimme. Aina löytyy sopiva ratkaisu, joka palvelee juuri meidän liiketoimintaamme ja tapaamme toimia. Olemme pikkuhiljaa kehittäneet yhteistyössä sekä meidän toimintaprosessejamme että järjestelmän käyttötapoja. Tarvittaessa Tawasta on rakentanut meille myös omia erityisratkaisuja.”

Qtec Engineeringin uusimmat tuulet kuulet 25.-27.9.2018 Alihankkijamessuilla osastolla E630.

Tawastan ohjesivut ovat uudistuneet. Ohjeet on organisoitu tuotteittain ja hakutoiminto helpottaa oikean ohjeen etsimistä. Kirjallisten ohjeiden lisäksi monista toiminnoista löytyy myös videomuotoiset ohjeet. Kehitämme sivustoa edelleen ja ohjeita tulee lisää viikoittain.

Tawastan tarina on paketoitu kesän kunniaksi uuteen yritysvideoon.  Muutaman minuutin mittainen video kertoo pähkinänkuoressa toiminnastamme, tuotteistamme, tiimistämme ja tietysti avoimen lähdekoodin hyödyistä.  Käy kurkkamassa: Yritysesittely