Futural Skills palkittiin vuoden parhaana e-oppimisratkaisuna eEemeli 2018 -kilpailussa. eOppimiskeskus kyseli voittajan kuulumisia kuukausi voiton jälkeen. Karoliina Nisula kertoo tuoreimpia kuulumisia, tulevaisuuden visioita ja järjestelmän syntytarinaa eOppimiskeskuksen Niina Kesämaan haastattelussa.

Käyttöohjeet Futural ERP-järjestelmän 10-version perustoimintoihin löytyvät nyt Tawastan Tuki -sivuilta.

Käyttöohjeita päivitetään ja täydennetään koko ajan.

Jos Odoo-järjestelmään perustuva Futural ERP-toiminnanohjausjärjestelmä ei ole vielä tuttu, voit tutustua siihen demossa.

Futural Skills on valittu vuoden 2018 e-oppimisratkaisuksi eEemeli 2018 -kilpailun yrityssarjassa. Kilpailun teemana tänä vuonna oli "Välineitä digiajan löytöretkeilijälle".

Tuomariston perusteissa sanottiin: "Tuotteessa kiteytyy sekä kilpailun teema että ajankohtaisuus. Toisen asteen ammatillinen reformi tarvitsee selkeitä työvälineitä toteutuakseen kunnolla. Työkalu mahdollistaa oman osaamisen kehittymisen vaivattoman dokumentoinnin. Se huomioi erilaiset oppijat sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa että yksilöllistettävien tavoitteiden kautta. Tuote luo jatkuvan vuorovaikutuskanavan opiskelijan, opettajien ja työpaikkaohjaajien välille. Raati näkee tuotteessa runsaasti potentiaalia: Käyttömahdollisuuksia on ammatillisen koulutuksen lisäksi myös muilla koulutuksen alueilla perusasteesta elinikäiseen oppimiseen."

Kunniamaininnat saivat Sanoma Pro Oy:n Arttu sekä Oppimisen Talo Oy:n Oppimisen Talo. Oppilaitossarjassa voittajaksi nousi Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tuberoom. Yleisön suosikkina palkittiin Sanoma Pro Oy:n Arttu.

eemeli final
Kuva: Esko Tuovinen