Futural ERP on helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla voidaan hoitaa organisaation kaikki tehtävät myynnistä laskutukseen ja taloushallinnosta verkkopalveluihin.

Futural ERP pohjautuu avoimen lähdekoodin Odoo-järjestelmään. Selainpohjainen, lisenssivapaa järjestelmä on kaikkien saatavilla, ja automaation avulla vapaudut ylimääräisistä aikaa vievistä rutiineista. Ohjelmisto tarjoaa taloudellisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta arkeen.

 

Yrityksille

Yrityksessä ajasta ja energiasta iso osa kuluu muuhun kuin ydintoimintaan, joka tuo rahaa yritykseen. Toimintojen hallinta ja johtaminen sisältävät monia liiketoiminnan kannalta olennaisia asioita, kuten tilausten käsittely, kirjanpito, laskutus ja asiakaspalvelu. Näiden kaikkien lisäksi on keskityttävä myös markkinointiin, tehtävien suunnitteluun, viestintään ja kannattavuuden seurantaan. Yrityksen menestyksen varmistamiseksi kaikista tehtävistä tulisi huolehtia, mutta samalla kokonaisuuden tulisi olla täysin hallinnassa.

Futural ERP -järjestelmän avulla yrityksessä pidetään kaikki langat käsissä ja päivittäinen arki järjestyksessä. Asiakkuudet, tuotteet, myynti, projektinhallinta, raportointi ja muut yritykselle tärkeät toiminnot hoituvat yhdellä selainpohjaisella järjestelmällä pilvipalveluna. Järjestelmällä voidaan myös toteuttaa web-sivut ja verkkokauppa. Futural ERP on yrityksen avain kohti liiketoiminnan vaivattomampaa johtamista.

Järjestöille

Kattavan asiakasrekisterin ylläpitäminen ja päivittäminen ovat järjestön perustoimenpiteitä, joiden pitäisi hoitua nopeasti. Tiedon tulisi olla helposti kaikkien sitä tarvitsevien saatavilla. Jäsenten erittely ja luokittelu voi osoittautua hankalaksi ilman asiaankuuluvaa ohjelmistoa. Entä jos kaikki jäsenrekisteri, asiakkaat ja yhteistyökumppanit päivittyisivät helposti ja reaaliaikaisesti samaan järjestelmään, jonka kautta hoituisivat myös viestintä ja laskutus?

Futural ERPillä kaikki järjestön, yhteisön tai organisaation tärkeä data säilyy yhdessä paikassa pilvipalvelussa, jossa tiedonkulku on nopeaa ja asiat pysyvät järjestyksessä.

Käyttö on vaivatonta ja järjestelmän ominaisuudet automatisoivat osan hallinnoinnista, jolloin aikaa jää varsinaiseen järjestötoimintaan. Järjestelmä on Odoo-pohjainen, avoimen lähdekoodin tehokas ja monipuolinen kokonaisratkaisu järjestötoiminnan hallinnoinnin tehostamiseksi.

Edut

  • Otettavissa nopeasti käyttöön
  • Joustavasti muokattavissa ja laajennettavissa
  • Helppokäyttöinen
  • Kustannustehokas – ei lisenssimaksuja

Toiminnot

Perustoiminnallisuudet

Lisäominaisuuksia

Lisätietoja ominaisuuksista ohjesivustoltamme.

Tutustu

Demo on suuntaa antava ja viitteellinen, ei valmis ratkaisu. Demon avulla on helposti havaittavissa järjestelmän laajat mahdollisuudet.
- tunnus: demo
- salasana: demo